دانلود پاورپوینت

دانلود رایگان پاورپوینت درسی دانشگاهی ارزان رایگان

دانلود پاورپوینت

دانلود رایگان پاورپوینت درسی دانشگاهی ارزان رایگان

بخش لبنیات قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

بخش لبنیات قرابادین کبیر عقیلی خراسانی

خواص خوردن شیر از دیدگاه طب سنتی ه خوردن روزانه آن برای تمامی سنین امری بسیار مهم بوده و برای رشد کودکان ضرروریست . خوردن شیر باعث جلوگیری از پوکی استخوان می شود بعلاوه برای دستگاه گوارش بسیار مفید است. در این مطلب به بررسی کلی شیر و همچنین فواید آن از دیدگاه طب سنتی می پردازیم. برای کاهش وزن | کلیک کن   مواد تشکیل دهنده شیر عبارتند از : آب ، مواد آلی، و املاح معدنی. مواد آلی عبارتند از :لاکتو گلوبولین، لاکتو آلبومین ، کازئین و پروتئین ها. مواد هیدرو کربن عبارتند از : لاکتوز ( قند شیر) و کمی از قند های دیگر. مواد چربی عبارتنداز: گلیسریدها املاح عبارتنداز: کلسیم ، پتاسیم ، سدیم، فسفیت و کلراید ویتامین های A,B  complex D,C, برای نمو تازه به دنیا آمده بسیار با    ارزش و ضروری است. مقادیر ویتامین های A و Dدر شیر کم است.(7) اگر شیر در حرارت معمولی قرار بگیرد به سبب عمل باسیل های آن ترش می شود و هنگامی که ترشی آن به 34/5 برسد، می بندد و دلمه می شود. از آب باقی مانده آن دوغ یا کشک درست می کنند. شیر دارای آنتی بادی های زیادی است که به موجود تازه بدنیا آمده مصونیت می د ...
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد